Fotboll är världens populäraste sport och det finns en anledning till det. Som fritidssysselsättning är det en utmärkt motionsform. Det enda du egentligen behöver är ett eller två fotbollsmål till trädgården. Och då talar jag inte om de enorma mål som används inom professionell fotboll, utan om mål som finns i storlekar som passar alla trädgårdar. Homegoal heter företaget som levererar dessa fotbollsmål till trädgården. Hela familjen kan vara med, fotboll är verkligen en sport för alla. Med ett fotbollsmål till trädgården kommer din trädgård snart vara populärast i kvarteret.

Tidigare har fotbollsmål till trädgården varit av skiftande kvalité och ofta har de behövt bytas ut. Med fotbollsmål från Homegoal investerar du för framtiden. Homegoals fotbollsmål till trädgården är marknadsledande när det kommer till byggkvalité och finish. Målen tillverkas manuellt i Danmark och kan levereras på 1-2 dagar. Med ett stundande EM i fotboll har det aldrig varit en bättre tidpunkt än nu att införskaffa ett fotbollsmål till trädgården.

Flera olika utföranden och storlekar

Homegoals fotbollsmål till trädgården finns i tre olika storlekar: micro, mini och junior. Micro är den perfekta storleken för de allra yngsta barnen och passar perfekt för små ytor medan mini lämpar sig för något äldre barn och en mindre villaträdgård. Mini är 105×155 centimeter och micro är 85×125 centimeter. Om man köper ett fotbollsmål till trädgården i juniorstorlek så kan både barn och vuxna spela men man ska helst ha en lite större trädgård. Junior-målen är 125×185 centimeter. Perfekt för sommarens grillfester eller för träning. Om barnen i familjen spelar fotboll är Homegoals fotbollsmål till trädgården det ultimata träningsredskapet. Dina barn är inte längre begränsade till träningstider eller uppbokade fotbollsplaner utan kan träna när som helst i er egen trädgård. Fotboll kan inte bli mer spontant.

Homegoals fotbollsmål till trädgården finns förutom i tre olika storlekar också i två olika utföranden. Classic heter grundmodellen och tillverkas i tryckimpregnerat tallvirke som verkligen kan uthärda det nordiska klimatet. Denna modell är för de som inte vill ge avslag på kvalité och som vill ha ett fotbollsmål till trädgården för ett oslagbart pris. Homegoals fotbollsmål till trädgården finns också i ett Pro-utförande för dem som inte vill tumma på vare sig design eller kvalité. Pro-serien är om möjligt ännu tåligare än Classic då virket fått tre strykningar med träskydd, allting monterat med rostfria skruvar och beslag. Om man väljer Pro-modellen kan man också välja färg på sitt fotbollsmål till trädgården: svart, vit eller natur.

Alla tillbehör finns

Homegoal erbjuder också alla de nödvändiga tillbehören till sina fotbollsmål till trädgården. Självklart kan du införskaffa en fotboll av hög kvalité. Men Homegoal har också de där extra tillbehören som sätter pricken över i. Här finns koner så barnen kan öva på sin teknik. Hörnflaggor för att få den där riktiga känslan av fotbollsplan. Om bollen börjar kännas mjuk finns här också en fotbollspump att köpa. Tillbehören finns också i ett praktiskt set där du kan köpa alla tillbehören till ett reducerat pris. Självklart kommer Homegoals fotbollsmål till trädgården med tre års garanti.

 

Fördelarna med ett fotbollsmål till trädgården är många. I dagens samhälle rör sig barn och ungdomar allt mindre. Distraktionerna blir allt fler. Om det inte är TV-spel som lockar så är det surfplattan eller mobiltelefonen. Ett fotbollsmål till trädgården kan bli det som äntligen sätter fart på familjen. Även släkt och vänner kommer få mycket glädje med dina fotbollsmål till trädgården. Perfekt till midsommar eller grillfester. Dina barn kan bjuda in sina kompisar till roliga matcher i trädgården. Även vuxna kommer få upp flåset och köper man ett eller ett par fotbollsmål till trädgården redan nu kan man börja bränna bort de extra kilona man lade på sig under julen.

Inte bara för familjen

Förhoppningsvis går det bra för Sverige i EM men med dina egna fotbollsmål till trädgården kan du anordna din egen EM-turnering. Glöm slit och släng mål som inhandlas på närmsta bensinmack, Homegoals fotbollsmål till trädgården är byggda för att hålla i åratal. Det kommer hinna gå många EM och VM innan det är dags att byta.

Om du inte bor i villa eller radhus kan ett fotbollsmål till trädgården vara perfekt för till exempel en bostadsförening som vill höja standarden för de boende. Eller varför inte en skola eller ett dagis. Möjligheterna är oändliga på grund av de olika storlekarna målen tillverkas i. Självklart tillverkas målen med miljön i åtanke och materialen är miljövänliga. Homegoal startades i Danmark av Simon Paulsen år 2012. Simon startade företaget då han själv letade efter ett fotbollsmål till trädgården och upptäckte att utbudet var skralt och kvalitén låg. Han tog då saken i egna händer och på den vägen är det. Idag har Homegoal Danmarks största utbud av fotbollsmål tillverkade i trä.

 

Om det någonsin varit tid att införskaffa ett fotbollsmål till trädgården så är det nu. I Homegoals stora sortiment kan den mest kräsna kund hitta sitt drömmål. Och tänk på att leveranstiden bara är max ett par dagar så du kan börja spela nästan direkt. Ett fotbollsmål till trädgården är också en perfekt födelsedagspresent till barnen. Fotboll är både kul och ger en utmärkt kondition. Så gör både dig och din familj en stor tjänst, köp ett fotbollsmål till trädgården från Homegoal.